תפוח

תפוח - הרכב קלורי:
חלבונים: 0.3% לחץ להשוואה
פחמימות: 13.8% לחץ להשוואה
שומנים: 0.2% לחץ להשוואה
מתוכם שומן רווי: 0.0% לחץ להשוואה
קלוריות: 52 לחץ להשוואה
הרכב ויטמינים ב100 גרם תפוח :
הרכב מינרלים ב100 גרם תפוח:
נתרן: 1 מ"ג לחץ להשוואה
מגנזיום: 5 מ"ג לחץ להשוואה
ברזל: 0.1 מ"ג לחץ להשוואה
סידן: 6 מ"ג לחץ להשוואה
אשלגן: 107 מ"ג לחץ להשוואה
סיבים תזונתיים: 2.4 מ"ג לחץ להשוואה
בטא קרוטין: 27 מ"ג לחץ להשוואה
זרחן: 11 מ"ג לחץ להשוואה
אבץ: 0.0 מ"ג לחץ להשוואה
חומרי הדברה בתפוח:

עלול להכיל חומרי הדברה בכמות מועטה
למידע על חומרי הדברה במזון

תפוח ובריאות

איך כדאי לצרוך תפוח?

  • תפוח כדאי לאכול עם הקליפה - שמתחתיה נשמרים חלק ניכר מהמינרלים והויטמינים

תפוח עץ - ערכים בראותיים

  • תפוח מכיל נוגדי חמצון
  • תפוח טוב במיוחד לחולי אסטמה, ולטיפול בכולסטרול ובמניעת מחלות לב